Betaling

De priser, du ser i her på vores onlineshop, er aktuelle, men vi forbeholder os retten til at ændre dem i fremtiden uden varsel. Vi kan være nødsaget til at ændre priser på grund af inflation, konkurrence på markedet eller fordi vores leverandører ændrer deres priser. Den samlede pris inklusive moms og forsendelse kan ses når du går til kassen, inden du gennemfører din bestilling af kameratasker. Du får gratis forsendelse, hvis ordrens værdi er højere end 500 kroner.

Betalingsmuligheder for kameratasker

Vi tilbyder disse betalingsmetoder: Dankort, faktura, bankoverførsel og Mobilepay. Ved brug af dankort, skal du indtaste dine kortoplysninger direkte på siden, bare følg instruktionerne. Der er dog andre løsninger, hvor du ikke behøver indtaste oplysningerne. Vi tager imod almindelige Dankort, VISA og American Express.

Gør dette ved betaling

Med bankoverførsel er det nemt og sikkert at købe kameratasker online. Når du har identificeret dig selv, kan du vælge den betalingsmetode, der passer dig bedst. Ved bankoverførsel foretager du betalingen direkte igennem din bank, uden tredjeparter. Ved faktura bliver informationerne sendt til dig og du har længere tid til at overføre pengene.

Betal med MobilePay

Du kan også vælge at benytte dig af MobilePay. På den måde betaler du hurtigt og sikkert for din kamerataske med din telefon. Du skal blot oplyse dit telefonnummer og godkende anmodningen.

Andre betalingsmetoder

Vil du betale for din kamerataske på en anden måde? Så kontakt kundeservice, da vi ofte kan arrangere en løsning. Det er desuden godt for os at vide, hvilke betalingsmuligheder vores kunder foretrækker, så vi kan tilføje dem i fremtiden.

dk_bbb

Start med at skrive og tryk Enter for at søge

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.