Fortrydelsesret og retur

I henhold til loven om fjernhandel har du ret til at annullere og returnerer et køb uden grund, så længe kameratasken er i perfekt stand og i originalemballagen, som den oprindeligt blev leveret i. Du skal annullere købet inden for 14 dage efter modtagelse af posen, hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten.

Returnering

Returneringer foretages på købers bekostning, hvis du påberåber fortrydelsesretten. I tilfælde af klager over defekte varer dækker vi omkostningerne ved returforsendelse. Du finder en returforsendelsesnota, som du kan bruge. Den findes sammen med din leveringsbekræftelse.

Udbetaling af refusion

En eventuel refusion ved returneringer sker inden for 30 dage efter modtagelse af din retur. Det afhænger af din bank, og hvor lang tid retur-forsendelsen varer.

Klager

Du har op til to års ret til at klage over vores kameratasker. Kontakt os og beskriv fejlen, så vil vi forsøge at hjælpe. Hvis klagen godkendes, får du refunderet alle udgifter, efter at du har sendt tasken tilbage. Vær opmærksom på at vi kontrollerer alle produkter, og at det er usædvanligt, at en kamerataske har fejl, der betyder, at den retmæssigt kan klages over. Kontakt os, hvis du har modtaget det forkerte produkt, men vælger at beholde det. Vi tilbyder derefter en rabat på det næste køb i vores butik.

Start med at skrive og tryk Enter for at søge

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.